Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ + ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ + ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ + ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ι.Ε.Π.Υ.Α. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
UNDER DEVELOPMENT Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +

π – Private Security Services  | Powered by PHP Scripting.

Mail: info@p-security.grπ Private Security Services &

Facilities Management Solutions

Λεωφ. Γαλατσίου 74

Τ.Κ. 111 41 Γαλάτσι
211 0176583

6936040977

info@p-security.gr

www.p-security.gr


ΑΓΩΝΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

  Φυλάξεις

Τον Ιανουάριο η π – Private Security Services & Facilities Management Solutions παραβρέθηκε στους σημαντικότερους αγώνες των Euroleague, Superleague και Football League, με συνολική δύναμη που ξεπέρασε τα 400 άτομα, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Συνεχίζουμε δυναμικά και το Φεβρουάριο.

ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

  Φυλάξεις

Το Φεβρουάριο η π – Private Security Services & Facilities Management Solutions παραβρέθηκε στους σημαντικότερους αγώνες των Euroleague, Superleague και Football League, με συνολική δύναμη που ξεπέρασε τα 200 άτομα, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Συνεχίζουμε δυναμικά και το Μάρτιο.

ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

  Φυλάξεις

Το Μάρτιο η π – Private Security Services & Facilities Management Solutions παραβρέθηκε στους σημαντικότερους αγώνες των Euroleague, Superleague, Football League, και στον τελικό κυπέλλου του βόλεϊ γυναικών με συνολική δύναμη που ξεπέρασε τα 330 άτομα, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Συνεχίζουμε δυναμικά και τον Απρίλιο.

ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

  Φυλάξεις

Τον Απρίλιο η π – Private Security Services & Facilities Management Solutions παραβρέθηκε στους σημαντικότερους αγώνες των Euroleague, Superleague, Football League και κυπέλλου ποδοσφαίρου με συνολική δύναμη που ξεπέρασε τα 260 άτομα, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Συνεχίζουμε δυναμικά και τον Μάιο.

ΝΕΑ

Η π Security στην Έκθεση Πολιτισμού Δυτικής Αττικής

  Φυλάξεις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση Πολιτισμού Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 14 – 16 Οκτωβρίου στην Ελευσίνα (Παλαιά Ελαιουργική). Η έκθεση είχε φέτος ως κεντρικό θέμα τις «Παλιές και Νέες Πατρίδες», εντάσσεται στην προσπάθεια στήριξης της υποψηφιότητας της Ελευσίνας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ευρώπης για το 2021 και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Η π Security Services & Facilities Management Solutions ήταν εκεί έχοντας στην ευθύνη της το operational management της όλης εκδήλωσης και φροντίζοντας για την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών.

Η π Security στο 7ο Agro Quality Festival & 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Tυριού

Φυλάξεις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Agro Quality Festival και το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 14 – 16 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο. Σε μια ακόμη μεγάλη έκθεση με πάνω από 6.000 επισκέπτες, η π Security Services & Facilities Management Solutions ήταν εκεί έχοντας στην ευθύνη της το operational management της όλης εκδήλωσης και φροντίζοντας για την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών.

Η π Security σε Λιβαδειά, Ο.Α.Κ.Α και Γ. Καραϊσκάκης στην έναρξη της Super League


Έναρξη, επιτέλους, για το 38ο πρωτάθλημα από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και 11ο με την ονομασία Σούπερ Λιγκα και η π Security βρέθηκε σε τρία γήπεδα, κατά σειρά Λιβαδειά, Ο.Α.Κ.Α και στάδιο Γ. Καραϊσκάκης στις εύκολες νίκες και των τριών μεγάλων του ποδοσφαίρου μας.

Η π Security Services & Facilities Management Solutions στο Odyssia Festival 2016!!!

  Uncategorized

30 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου 2016

Cariocas Beach Bar – Σχίνος Κορινθίας

Ένα ταξίδι πέρα από το χρόνο


To Odyssia είναι ένα 7ήμερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό line-up με περισσότερους από 60 DJs, οι οποίοι θα παίξουν στον μαγικό, απομονωμένο κόλπο του Σχίνου, μόλις μία ώρα από την Αθήνα.

Εμπνευσμένη από το έπος του Ομήρου «Οδύσσεια», αυτή η ξεχωριστή μουσική γιορτή μας «ταξιδεύει» σε 18 ώρες καθημερινού party σε ξηρά και θάλασσα, performance art και installations, με ενδιαφέρουσες προτάσεις φαγητού και ποτού και με σκοπό να φιλοτεχνήσει ένα μωσαϊκό δραστηριοτήτων που αποτελούν μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών και ψυχαγωγίας, ενώ παράλληλα εμπνέουν για περιπέτεια και καλλιεργούν την αίσθηση της κοινότητας.


Περισσότερες πληροφορίες: http://www.odyssiafestival.com

Η π Security Services & Facilities Management Solutions θα βρίσκεται εκεί αναλαμβάνοντας τη φύλαξη, το operational management και την ομαλή διεξαγωγή του festival.

U.E.F.A. EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΟΥΚΑ


Η «εξωτική»… Αρούκα έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο στάδιο Γ.Καραϊσκάκης άλλα οι πρωταθλητές βρήκαν τις λύσεις στην παράταση και με σκορ 2-1 εξασφάλισαν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Σε ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι και με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας η π Security Services & Facilities Management Solutions ήταν εκεί.

U.E.F.A. EUROPA LEAGUE A.E.K. – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ


Στη 200η Ευρωπαϊκή της συμμετοχή η Α.Ε.Κ. δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γαλλική Σεντ Ετιέν, ηττήθηκε με 0-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa league. Σε ένα ματς με πάνω από 40.000 θεατές και ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας η π Security Services & Facilities Management Solutions ήταν εκεί συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

U.E.F.A. CHAMPION’S LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ


Ξεκίνημα (αν και όχι ιδανικό) για τον Ολυμπιακό στις υποχρεώσεις του στο Champion’s League 2016-17, στο στάδιο Καραϊσκάκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισραήλ Χαποέλ Μπερ Σεβά. Η π Security ήταν εκεί.

Προσωπικό ασφαλείας για τη φύλαξη αθλητικών γεγονότων


Η π Security Services & Facilities Management Solutions ζητά προσωπικό ασφαλείας ηλικίας 18-45 ετών, με άδεια εργασίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τη φύλαξη αθλητικών γεγονότων.


Βιογραφικά στο e-mail: hr@p-securtiy.gr

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2110176583 & 6936040977 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 16:00.

Natex και Ναυτικό Πανόραμα 2016


Με απόλυτη επιτυχία στους τομείς της ασφάλειας, ελέγχου εισιτηρίων και διαχείρισης πλήθους ολοκληρώθηκε η έκθεση Natex και Ναυτικό Πανόραμα 2016 για την Π Security Services & Facilities Management Solutions. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Εκδόσεις Βαρβέρη για την εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας και την άψογη συνεργασία μας και ένα ακόμη μεγαλύτερο στα στελέχη και τους υπαλλήλους της εταιρείας μας που έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία ένα ακόμη απαιτητικό έργο.

Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016


Με απόλυτη επιτυχία στους τομείς της ασφάλειας και της καθαριότητας ολοκληρώθηκε το Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016 για την Π Security Services & Facilities Management Solutions. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος για την εμπιστοσύνη της στην εταιρεία μας και την άψογη συνεργασία μας και ένα ακόμη μεγαλύτερο στα στελέχη και τους υπαλλήλους της εταιρείας μας που έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία ένα ακόμη απαιτητικό έργο.

ΝΕΑ 2