Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ + ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ + ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ + ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ι.Ε.Π.Υ.Α. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
UNDER DEVELOPMENT Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +

π – Private Security Services  | Powered by PHP Scripting.

Mail: info@p-security.grπ Private Security Services &

Facilities Management Solutions

Λεωφ. Γαλατσίου 74

Τ.Κ. 111 41 Γαλάτσι
211 0176583

6936040977

info@p-security.gr

www.p-security.gr


Περιπολίες με ασυρματοφόρα οχήματα – Υπηρεσία άμεσης επέμβασης


Στην π  –  Private Security Services and Facilities Management  Solutions για τους πελάτες μας  που κρίνουν ως απαγορευτικό το κόστος μιας σταθερής φύλαξης προσφέρουμε τη δυνατότητα φύλαξης της περιουσίας τους με περιπολίες με ειδικά διαμορφωμένα ασυρματοφόρα οχήματα. Με τον τρόπο αυτό μειώνουμε σημαντικά το κόστος χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλειά σας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.


Οι περιπολίες πραγματοποιούνται  από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί εντός νομού Αττικής και όλο το 24ωρο σε περιόδους διακοπών, αργιών και απουσίας του πελάτη.


Ειδικά εκπαιδευμένοι φύλακες – οδηγοί, άριστοι γνώστες της φυλασσόμενης περιοχής επισκέπτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, άλλα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ώστε να καθίσταται αδύνατη η πρόβλεψη της άφιξής τους, το χώρο φύλαξης και πραγματοποιούν περιμετρικό, εξωτερικό ή εσωτερικό έλεγχο ανάλογα με το συμβόλαιο του πελάτη.


Απομακρύνουν ύποπτα άτομα από την περιοχή ευθύνης, καταγράφουν ύποπτα παρκαρισμένα οχήματα, ξεκλείδωτες ή ανοικτές πόρτες, αναμμένα φώτα, φθορές από φυσικά φαινόμενα κλπ και ενημερώνουν άμεσα το κέντρο που με τη σειρά του ενημερώνει τις αρχές και τον πελάτη.


Στην  π  –  Private Security Services and Facilities Management  Solutions λειτουργεί υπηρεσία άμεσης επέμβασης 24 ώρες το 24ωρο αποτελούμενη από ειδικά εκπαιδευμένους φύλακες που με τη λήψη σήματος συναγερμού  ενημερώνονται αμέσως από το κέντρο και σπεύδουν άμεσα στο φυλασσόμενο σημείο για έλεγχο.


Ο επικεφαλής των υπηρεσιών περιπολίας ελέγχει καθημερινά τα δρομολόγια της προηγούμενης νύχτας, καταγράφει αναλυτικά της ώρες άφιξης στο χώρο του πελάτη, τις τυχόν παρατηρήσεις και συντάσσει αναφορές που είναι ανά πάσα ώρα διαθέσιμες στον πελάτη.


Σε κάθε περίπτωση οι υπηρεσίες περιπολίας της εταιρείας μας λειτουργούν αποτρεπτικά απέναντι σε κάθε έκνομη ενέργεια που στρέφεται κατά της περιουσίας σας ενώ ταυτόχρονα παρέχουν συνεχή έλεγχο και ενημέρωση.


Πεζές Περιπολίες


Στην  π  –  Private Security Services and Facilities Management  Solutions αναλαμβάνουμε τη φύλαξη με πεζές περιπολίες αποτελούμενες από ομάδες ειδικά επιλεγμένων και εκπαιδευμένων φυλάκων οικοδομικών τετραγώνων,

λαϊκών αγορών, εμπορικών κέντρων, δημοτικών πάρκων κλπ.


Για κάθε χώρο καταρτίζεται ειδικό σχέδιο ασφαλείας και λαμβάνεται υπόψιν κάθε πιθανό σενάριο με σκοπό την πρόληψη και την αποτροπή κάθε ανεπιθύμητης ενέργειας.


Τα καθήκοντα των πεζών περιπολιών περιλαμβάνουν: απομάκρυνση υπόπτων και ανεπιθύμητων προσώπων, έλεγχος εγκαταστάσεων, απομάκρυνση παρανόμων μικροπωλητών κλπ.


Συντάσσεται και διατηρείται καθημερινή αναφορά με τα συμβάντα και τις παρατηρήσεις κάθε περιπολίας.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ