Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ + ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ + ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ + ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ι.Ε.Π.Υ.Α. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
UNDER DEVELOPMENT Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +

π – Private Security Services  | Powered by PHP Scripting.

Mail: info@p-security.grπ Private Security Services &

Facilities Management Solutions

Λεωφ. Γαλατσίου 74

Τ.Κ. 111 41 Γαλάτσι
211 0176583

6936040977

info@p-security.gr

www.p-security.gr


Το τμήμα προστασίας και συνοδείας V.I.P. προσώπων της π – Private Security Sevices & Facilities Managements Solutions αναλαμβάνει την 24ωρη φύλαξη καθώς και τη συνοδεία πολιτικών προσώπων, επιχειρηματιών, ανθρώπων της τέχνης και της showbiz, αθλητών καθώς και κάθε προσώπου που χρήζει προστασίας και συνοδείας.


Με πλήρως εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ένστολο ή με διακριτική πολιτική ενδυμασία, σας προφυλάσσουμε από κάθε κίνδυνο και εξασφαλίζουμε με διακριτικότητα και απόλυτη εχεμύθεια την προσωπική και οικογενειακή σας γαλήνη και ηρεμία.


Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:


- 24ωρη φύλαξη κατοικιών V.I.P. προσώπων.

- 24ωρη φύλαξη χώρων εργασίας.

- Συνοδεία από και προς τον χώρο εργασίας του V.I.P. προσώπου, σε επαγγελματικές συναντήσεις, ταξίδια, τράπεζες, πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ.

- Συνοδεία οικείων προσώπων του V.I.P. ατόμου.

- Σχεδιασμός απορρήτων επισκέψεων για διασκέδαση, ψώνια, αναψυχή κλπ.

- Κρατάμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την παρουσία δημοσιογράφων και ανεπιθύμητων προσώπων το V.I.P. πρόσωπο εφόσον αυτό είναι επιθυμητό.

- Ανάλυση πληροφοριών ασφαλείας και εκτίμηση κινδύνων, συνεχής έλεγχος τρωτότητας μέτρων ασφαλείας, σχεδιασμός εναλλακτικών διαδρομών κλπ.

- Συνοδεία και προστασία καλλιτεχνών και αθλητών, εξασφάλιση ασφαλούς και απρόσκοπτης μετάβασης στο χώρο του πολιτιστικού ή αθλητικού γεγονότος, πλήρης ασφάλεια σε όλες τις μετακινήσεις και κατά τη διαμονή.

- Παροχή θωρακισμένων αυτοκινήτων πολυτελείας καθώς και συνοδευτικών αυτοκινήτων και μηχανών υψηλού κυβισμού.

V.I.P. ΠΡΟΣΩΠΩΝ