Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ + ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ + ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ + ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ι.Ε.Π.Υ.Α. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
UNDER DEVELOPMENT Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +

π – Private Security Services  | Powered by PHP Scripting.

Mail: info@p-security.grπ Private Security Services &

Facilities Management Solutions

Λεωφ. Γαλατσίου 74

Τ.Κ. 111 41 Γαλάτσι
211 0176583

6936040977

info@p-security.gr

www.p-security.gr


Κλειδί της επιτυχίας μας οι άνθρωποί μας!


Στην π – Private Security Sevices and Facilities Management Solutions δίνουμε μέγιστη προτεραιότητα στον άνθρωπο – εργαζόμενο. Φροντίζουμε για τις καλύτερες συνθήκες εργασίας του προσωπικού μας τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας στοχεύοντας στην παροχή των πιο αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών.


Επενδύουμε στο προσωπικό μας, στη συνεχή ανάπτυξη και ανέλιξή του παρέχοντας του συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση μέσω επιτυχημένων εκπαιδευτικών πρακτικών και τεχνογνωσίας. Υποστηρίζουμε τα δικαιώματα των υπαλλήλων μας ως ανθρώπων και εργαζομένων.


Επιλέγουμε το προσωπικό μας σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε φύλαξης, του παρέχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση και εξειδίκευση σε όλους τους τομείς ασφαλείας καθώς και τα τεχνικά μέσα ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα αναλαμβανόμενα έργα με τη μέγιστη ποιότητα και αξιοπιστία.


Τοποθετούμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση αξιοποιώντας την προσωπικότητα, τις σπουδές, τις γενικές γνώσεις και την εμπειρία κάθε ατόμου. Αποφεύγουμε τις “δοκιμές” και τη συνεχή κινητικότητα που προκύπτει από λανθασμένες επιλογές μειώνοντας το κόστος. Αυξάνουμε την παραγωγικότητα και την εργασιακή ικανοποίηση των υπαλλήλων μας τοποθετώντας τους σε θέσεις που αξιοποιούνται οι γνώσεις τους, τα ταλέντα και η εμπειρία τους.


Θέτουμε συνεχώς νέους αναπτυξιακούς στόχους με βάση τις ανάγκες στο χώρο της ασφάλειας και των πελατών μας, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να δρουν προς όφελος των πελατών, προωθούμε, αξιοποιούμε και επιβραβεύουμε τους καλύτερους υπαλλήλους μας.


Γνώστες των “κακώς κειμένων” στο χώρο στην p – Security Sevices and Facilities Management Solutions απασχολούμε το προσωπικό μας ως αποκλειστικός εργοδότης και εκ του νόμου είμαστε υπόχρεοι να καταβάλουμε όλες τις νόμιμες δαπάνες: μισθοδοσία, εργοδοτικές εισφορές, επιδόματα κλπ.Προφίλ προσωπικού ασφαλείας


Έλληνας υπήκοος

Άδεια του Ν.2518/97

Λευκό ποινικό μητρώο

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (προτιμούνται άτομα με θητεία σε ειδικές δυνάμεις)

Καλή φυσική κατάσταση, καλή εμφάνιση, κανονική αναλογία ύψους – βάρους

Επαγγελματισμός – Ευγένεια – Διακριτικότητα – Εχεμύθεια

Πειθαρχία – Αντίληψη – Υπακοή

Άριστη αντίδραση στις επικίνδυνες καταστάσεις στις οποίες καλούνται να επέμβουν

Γνώση Πρώτων Βοηθειών

Άριστη γνώση χειρισμού μέσων πυρόσβεσης

Βασικές γνώσεις Η/Υ

Γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ