Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ + ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ + ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ + ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ι.Ε.Π.Υ.Α. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
UNDER DEVELOPMENT Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ +

π – Private Security Services  | Powered by PHP Scripting.

Mail: info@p-security.grπ Private Security Services &

Facilities Management Solutions

Λεωφ. Γαλατσίου 74

Τ.Κ. 111 41 Γαλάτσι
211 0176583

6936040977

info@p-security.gr

www.p-security.gr


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στην π – Security Services and Facilities Management Solutions δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, παρέχοντάς του εξειδίκευση σε θέματα ασφαλείας, τις κατάλληλες γνώσεις και την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και στα πιο απαιτητικά καθήκοντα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.


Μελετάμε καθημερινά τις εξελίξεις στον χώρο της παγκόσμιας ασφάλειας, καταγράφουμε και αναλύουμε κάθε περιστατικό ασφαλείας και τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες που προέκυψαν (μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί, κενά ασφαλείας, παραλήψεις κλπ), ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον χώρο της παγκόσμιας τρομοκρατίας, της διεθνούς εγκληματικότητας και των ασύμμετρων απειλών. Αξιοποιούμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις αυτές δημιουργώντας τα κατάλληλα τεχνικά εγχειρίδια και σεμινάρια για το προσωπικό μας. Αναλυτικά εφαρμόζουμε τα εξής:


Σεμινάρια περιορισμένου αριθμού ατόμων που καλύπτουν θέματα γενικής ασφάλειας, ασφάλειας κτιρίων και  εγκαταστάσεων, ασφάλειας προσώπων, νομοθεσίας, επαγγελματικής συμπεριφοράς και εμφάνισης.

Σεμινάρια για κάθε φύλαξη που αναλαμβάνουμε με αναλυτική παρουσίαση του χώρου, τις ιδιαιτερότητες της φύλαξης, τις απαιτήσεις ασφαλείας και τις ανάγκες του πελάτη καθώς και την εφαρμογή των κανονισμών ασφαλείας και πρόληψης της εταιρείας μας.

Γενικής φύσεως σεμινάρια για τις εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας με εισηγητές στελέχη της εταιρείας μας και καλεσμένους εισηγητές ειδικούς στο χώρο.

Εκπαίδευση στους χώρους εργασίας υπό πραγματικές συνθήκες.

Εκπαίδευση του προσωπικού μας στις Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Εκπαίδευση του προσωπικού μας στις Βασικές Αρχές Πυροπροστασίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Ακαδημία.